Laadoplossingen

Kia laadoplossingen

Bij de Waard staan de wensen en behoeften van onze klanten centraal. Daarom bieden wij de berijders van hybride en elektrische auto’s laadoplossingen aan. Dankzij onze samenwerking met Mobilitics is het mogelijk om laadpalen en laadpassen voor uw Kia af te nemen. Als u nog niet beschikt over een elektrische auto maar wel graag elektrisch wilt rijden, dan kunt u hier ons elektrische Kia assortiment ontdekken. 

Laadpaal voor uw Kia

De Waard biedt in samenwerking met Mobilitics een ruim assortiment laadpalen voor uw Kia. Of u uw auto nu thuis, op het werk of op een openbare parkeerplaats wilt opladen, wij voorzien in al uw behoeften. Ons team neemt uw zorgen volledig weg en helpt u bij het installeren van uw nieuwe laadstation, zodat u met een gerust hart kunt genieten van elektrisch rijden.

Laadpas voor uw Kia

Bent u op zoek naar een laadpas voor uw Kia? In samenwerking met Mobilitics biedt de Waard de meest geschikte laadpas die perfect aansluit op uw behoeften. Met onze laadpas heeft u toegang tot meer dan 613.000 laadpunten, zowel in Nederland als daarbuiten. Zo kunt u moeiteloos uw Kia opladen, waar u ook bent.

Mobilitics laadpalen

Onze laadpalen worden standaard geleverd met onder andere:

witte of grijze behuizing, standaard met loadbalancing, laadvermogen, RFID kaartlezer, type 2 aansluiting of vaste kabel, MID gecertifceerde energiemeter, wand- of paalmontage.

Eve Double Pro Line laadoplossing autolader

Eve Double Pro-line

ALFEN

  • Laadvermogen 3,7kW - 22kW
  • 7” LED kleurendisplay
  • 590x338x230 mm (LxBxD
Eve Single Pro-line laadoplossing autolader

Eve Single Pro-line

ALFEN

  • Laadvermogen 3,7kW - 22kW
  • 3,5” LED kleurendisplay
  • 370x240x130 mm (LxBxD)
Eve Single S-line laadoplossing autolader

Eve Single S-line

ALFEN

  • Laadvermogen 3,7kW - 11kW
  • LED statusindicatie
  • 370x240x130 mm (LxBxD)

De Waard en Mobilitics

Bij de Waard hebben we een uiteenlopend aanbod aan elektrische auto’s. Om ook uw laatste zorgen weg te nemen bieden wij een totaaloplossing voor al uw laadbehoeften. Dit is mogelijk dankzij onze samenwerking met Mobilitics, wat ook onderdeel uitmaakt van de Amega Groep.

Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van Mobilitics een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation. Vervolgens kunt u ook een laadpakket afsluiten met hun. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie.