Kia Private Plan

Bent u op zoek naar een flexibele manier om uw nieuwe Kia te financieren? Bekijk dan het Kia Private Plan bij Kia dealer de Waard in Sliedrecht. Met een Private Plan kunt u zorgeloos rijden tegen een vast maandbedrag. Lees verder om alles te weten te komen over deze voordelige financieringsoptie.

Hoe werkt het Kia Private Plan?

Met het Kia Private Plan kunt u uw nieuwe Kia financieren zonder een grote eenmalige investering te doen. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor de duur van uw plan. Aan het einde van het contract wordt u de volledige eigenaar van de auto. Kia Private Plans bieden flexibiliteit en zekerheid omdat de kosten verspreid zijn en vast staan. 

Na afloop van het contract

VERNIEUWEN, BEHOUDEN OF TERUGGEVEN?

Groene 1 Met Witte Gloed

Vernieuwen

Als u weer een nieuwe Kia wilt dan kunt u uw huidige model inruilen voor een nieuw exemplaar. Zo heeft u zowel een frisse start als lagere onderhoudskosten

 

Groene 2 Met Witte Gloed

Behouden

Als u uw auto wilt behouden hoeft u alleen nog de gegarandeerde minimumwaarde te betalen. Dit kan in één keer of in maandelijkse termijnen via een Kia Finance persoonlijke rekening.

 

Groene 3 Met Witte Gloed

Teruggeven

Aan het einde van het contract kunt u ook uw auto weer inleveren. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over onverwachte waardevermindering van uw auto omdat de waarde aan het einde van het contract al vooraf is vastgesteld.

 

Voordelen van het Kia Private Plan

  • Flexibiliteit: Pas de looptijd aan volgens uw behoeften en budget
  • Eigendom: Na afloop van het plan bent u volledig eigenaar van de Kia
  • Geen kilometerbeperking: Rijd zoveel kilometers als u wilt zonder extra kosten
  • Vaste maandelijkse termijnen: Duidelijke en voorspelbare betalingen gedurende de gehele looptijd
  • Optionele aanbetaling: Mogelijkheid tot een aanbetaling om maandelijkse betalingen te verlagen

Hoe kan ik een Kia Private Plan afsluiten?

Bij Kia dealer de Waard in Slidrecht helpen onze deskundige medewerkers u graag bij het vinden van het juiste Priva Plan voor u. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.