Kia zakelijk

Ontdek de zakelijke mogelijkheden bij de Waard. Of u nu opzoek bent naar een compacte of een ruime auto, leaseopties, fleet services of duurzame opties, wij staan klaar om u van dienst te zijn. Wij bieden u advies op maat, moderne technologie en flexibele mobiliteitspakketten.

Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden. 

Kia Professional

Bij Kia de Waard begrijpen we dat betrouwbare auto’s belangrijk zijn bij het zakelijk rijden. Wij bieden betrouwbare, efficiënte en duurzame mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf. Zo bieden wij verschillende lease opties, fleet services en duurzame opties. Op de Kia Professional pagina kunt u ook meer lezen over de voordelen van zakelijk rijden met een Kia en hoeveel de bijtelling zal zijn. 

Financial Lease

Ontdek financial lease bij Kia de Waard. Met financial lease kunt u als ondernemer profiteren van een financieringsmogelijkheid waarbij u uw kapitaal behoudt voor andere bedrijfsdoeleinden. Andere voordelen zijn aantrekkelijke vaste maandtarieven, scherpe netto bijtelling en u bent economisch eigenaar van de auto. 

Operational Lease

De Waard werkt nauw samen met AA Lease, deze leasemaatschappij is voornamelijk gericht op diverse leasevormen aanbieden aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Dankzij deze samenwerking kunnen wij operational lease aanbieden voor zakelijk rijden. Met Operational Lease kunt u als ondernemer profiteren van een all-inclusive leasepakket. Onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn onder andere deel van het pakket. Met operational lease kunt u zowel tijd als geld besparen. Ontdek hoe operational lease van de Waard uw zakelijke mobiliteit kan verbeteren en uw bedrijf efficiënter kan maken.

Shortlease

Ontdek onze Shortlease-opties voor zakelijk rijden bij de Waard. Met Shortlease kunt u als ondernemer profiteren van flexibele leasecontracten voor korte termijn, perfect voor tijdelijke mobiliteitsbehoeften of projectmatige inzet van voertuigen. Andere voordelen zijn financiële besparingen op de lange termijn, geen zorgen over onder andere onderhoud en verzekeringen en een directe beschikbaarheid. Ontdek hoe shortlease van Kia de Waard uw bedrijf kan ondersteunen in mobiliteit.