Zorgeloos rijden in uw nieuwe Kia met private lease

Betaal een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw  Kia, inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting, reparaties, afschrijving en rente. Zo kunt u genieten van het rijden in een nieuwe auto zonder deze aan te hoeven schaffen!

Onbezorgd onderweg zonder te investeren

Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe Kia voor een vast en voordelig maandbedrag? Dan is private lease de oplossing voor u. U kunt uw Kia helemaal naar wens samenstellen. Bovendien zorgt Mulder Kia voor al het onderhoud en de reparaties, dus geen onverwachte kosten meer. U betaalt alleen nog voor de brandstof en eventuele parkeerboetes.
 
De financiële acceptatie voor private lease regelen we via PSA Finance en wordt geregistreerd bij het BKR te Tiel, zodat u zonder zorgen de weg op kunt.

Keurmerk Private Lease voor Kia

Het keurmerk private lease is een belangrijk keurmerk dat staat voor veilig, verantwoord en betrouwbaar private leasen. Dit keurmerk is een onafhankelijk initiatief voor uw bescherming als consument en is opgezet met de hulp van diverse consumentenorganisaties, waaronder de Consumentenbond.  Voor Kia betekent dit keurmerk dat u als klant verzekerd bent van heldere voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij eventuele klachten. 

Kia's die onder het keurmerk private lease worden aangeboden, voldoen aan strenge voorwaarden opgesteld door onafhankelijke experts. Dit garandeert dat u niet alleen kiest voor een kwalitatieve en betrouwbare auto, maar ook voor een leasecontract waarin uw rechten en belangen centraal staan. Met het keurmerk private lease kunt u zonder zorgen genieten van uw Kia, wetende dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Voor meer informatie over private lease, het keurmerk private lease en hoe u op een verantwoorde en veilige manier een leaseovereenkomst kunt aangaan, kunt u terecht op de website van de stichting keurmerk private Lease.

De voordelen van Kia private lease

Vast bedrag per maand

Met een vast laag maandbedrag bieden we helderheid en gemak. Het all-inclusive bedrag dat u maandelijks betaalt bevat alle gebruikelijke autokosten, met uitzondering van brandstof en parkeerboetes, waardoor u altijd precies weet wat u maandelijks kwijt bent aan uw auto. 

Altijd zorgeloos de weg op

Alle zorgen omtrent onderhoud, verzekering, wegenbelasting en reparaties worden uit handen genomen. Deze diensten zijn allemaal inbegrepen in het maandelijkse tarief, waardoor u niet geconfronteerd wordt met onverwachte kosten. 

Keurmerk private lease

Met het keurmerk private lease bent u verzekerd van eerlijke voorwaarden, bescherming tegen financiële overbelasting, en gegarandeerde ondersteuning bij klachten. Bovendien biedt het contract 14 dagen bedenktijd, wat een extra laag zekerheid toevoegt aan uw beslissing.

Geen grote investering nodig

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Kia private lease is dat er geen grote investering nodig is om in een nieuwe Kia te stappen. Dit maakt de droom van het rijden in een nieuwe auto toegankelijker dan ooit. In plaats van te sparen voor een grote aankoop, kunt u direct genieten van de nieuwste technologieën en comfort die Kia te bieden heeft, zonder u zorgen te maken over de afschrijving van de auto.

Ruime keuze in Kia modellen

Daarnaast biedt Kia private lease een uitzonderlijke flexibiliteit in de keuze van het model. Of u nu een auto zoekt voor in de stad, een sportief model op het oog hebt of een elektrische auto zoekt, Kia heeft een model dat bij uw levensstijl past. 

Vrijblijvend advies

Bent u op zoek naar vrijblijvend advies omtrent de private lease mogelijkheden van Kia? Kom gerust langs bij onze vestiging. Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden. 

Geïnteresseerd

Ik ga akkoord met het privacy statement