Kia leasen

Bij de Waard kunt u ervoor kiezen om een auto te leasen. Leasen houdt in dat iemand op een flexibele manier een auto kan gebruiken zonder deze te hoeven kopen. Bij leasen betaalt u een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van de auto gedurende een vooraf bepaalde periode, meestal tussen de 12 en 60 maanden. Hier zit onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting bij inbegrepen waardoor u zich kunt concentreren op zorgeloos rijden. Leasen biedt veel voordelen zoals budgettaire stabiliteit, geen zorgen over afschrijving of onderhoudskosten en het biedt de mogelijkheid om regelmatig te upgraden naar een nieuw voertuig. Ontdek hieronder meer over onze leaseopties en vind de perfecte oplossing die past bij uw behoeftes. 

Private Lease

Met private lease kunt u genieten van het rijden in een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand. Hier zijn onderhoud, wegenbelasting en meer zaken bij inbegrepen.

Financieringen

Bij de Waard snappen wij dat een auto kopen niet een dagelijkse klus is. U wilt alle keuzes goed overwegen en de juiste beslissing maken. Gezien het feit dat de aankoop van een auto een grote investering is, is het belangrijk om de financiering goed te regelen. Daarom bieden wij verschillende financieringsopties zodat er voor iedereen een passende optie is. Of u nu op zoek bent naar een financiering voor uw nieuwe Kia of voor een gebruikte auto, wij bieden de mogelijkheid die aansluit bij uw wensen en budget. 

Private Plan

Met Private Plan kunt u op een eenvoudige manier een Kia financieren. Door elke maand een vast bedrag te betalen hoeft u niet in een keer een grote investering te doen. Na afloop van het contract zijn er drie opties: vernieuwen, behouden of teruggeven. Als u kiest voor vernieuwen dan kunt u uw huidige auto inruilen voor een nieuw model. Bij behouden betaald u alleen nog de gegarandeerde minimumwaarde (dat kan in een keer of in maandelijkse termijnen) en daarna is de auto van u. Tot slot kunt u kiezen voor teruggeven, dan levert u uw auto weer in. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over waardevermindering omdat die waarde vooraf is vastgesteld. 

Zakelijk Leasen

De Waard biedt ook zakelijk rijden met een Kia. Met Kia Professional worden speciaal geselecteerde modellen aangeboden die perfect aansluiten bij de behoeftes van zakelijke gebruikers. U kunt gebruik maken van financial lease, wat de u de kans geeft om een Kia te financieren met behoud van kapitaal oor andere bedrijfsactiviteiten. Daarnaast is er de mogelijkheid voor operational lease, wat een all-inclusive leasevorm is wat alle zorgen uit handen neemt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting. Tot slot is er shortlease, wat de ideale oplossing is voor op de korte termijn. De voordelen van leasen worden gecombineerd met de flexibiliteit van huren. Het is dus een eenvoudige manier om tijdelijk uw wagenpark uit te breiden.