Over ons

de Waard. | Uw Kia dealer in Sliedrecht

Wij zijn de Waard.

Kia dealer de Waard.

Welkom bij de Waard, uw Kia dealer in Sliedrecht en omgeving. Een modern en fris bedrijf opgericht in 2024 met het doel om (toekomstige) Kia rijders te voorzien van inspirerende auto's en uitstekende service. Om dit te behalen staat klantgerichte service voorop. Wij werken hard om onze klanten te helpen, van het kopen van een Kia tot de onderhoud en reparaties. Bij de Waard draait het om passie, betrouwbaarheid en toewijding, en dat ziet u terug. 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Kia dealer de Waard staan we klaar om u te helpen met al uw Kia-gerelateerde behoeften. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Kia, onderhoud nodig heeft voor uw huidige voertuig, of advies wilt over financierings- en leaseopties, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan uw wensen te voldoen. Ons deskundige team van medewerkers staat voor u klaar. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Onze doelen

Klanttevredenheid

Wij streven er naar om uitstekende klantenservice en goede ervaringen te bieden. Pas als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook. 

Kwaliteit

Bij de Waard willen wij niet alleen dat onze producten van topkwaliteit zijn, maar ook onze services. 

Medewerkerstevredenheid

Onze medewerkers zijn de kracht van ons bedrijf, daarom streven wij naar een positieve werkomgeving. 

Een Amega onderneming

Amega brengt verschillende bedrijven samen die actief zijn in de mobiliteitsbranche in Zuid-Holland-Zuid. Het is een klantgerichte organisatie die bestaat uit ruim 650 medewerkers en nog steeds groeiende is. Binnen Amega vindt u meerdere dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, universele garages, een leasemaatschappij, een bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen en een fietsenwinkel.