Kia zakelijk rijden

Kia biedt een breed scala aan mobiliteitsoplossingen voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbaar, duurzaam en economisch vervoer. Met ons gevarieerde aanbod van elektrische en hybride voertuigen, evenals geavanceerde benzine- en dieselmodellen, vinden zakelijke gebruikers bij Kia de perfecte partner voor hun mobiliteitsbehoeften. Ontdek de voordelen van Kia zakelijk rijden en hoe onze voertuigen bijdragen aan een efficiëntere en duurzamere bedrijfsvoering.

Voor professionals

Bij Kia de Waard begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die komen kijken bij zakelijk rijden. Ons uitgebreide aanbod aan voertuigen en diensten is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne ondernemingen. Van zelfstandigen tot grote ondernemingen, Kia biedt betrouwbare, efficiënte en duurzame mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf!

Mobiliteitsoplossingen

Kia's mobiliteitsoplossingen zijn erop gericht om zakelijk rijden zo efficiënt en probleemloos mogelijk te maken. Dit omvat:

  • Leaseopties: Flexibele leasecontracten die kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, met concurrerende tarieven en de mogelijkheid om de nieuwste modellen te rijden zonder grote investeringen vooraf.
  • Fleet services: Kia biedt uitgebreide ondersteuning voor wagenparkbeheerders, inclusief onderhoudsplannen en beheerdiensten die helpen de operationele kosten te verlagen en de uptime van voertuigen te maximaliseren.
  • Duurzame opties: Met een groeiend aanbod van elektrische en hybride voertuigen helpt Kia bedrijven hun ecologische voetafdruk te verkleinen en te voldoen aan duurzaamheidsdoelstellingen.

Voordelen van Kia zakelijk rijden

  • Advies op maat: Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf. We helpen bij het kiezen van de juiste voertuigen en diensten die aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen en duurzaamheidsambities.
  • Moderne technologie: Kia's zakelijke modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamere rijervaring, maar draagt ook bij aan de veiligheid van de bestuurder en passagiers.
  • Flexibele mobiliteitspakketten: Voor bedrijven die behoefte hebben aan een dynamische invulling van hun mobiliteitsbehoeften, biedt Kia flexibele mobiliteitspakketten. Deze kunnen bestaan uit een combinatie van lease, huur en deelmobiliteit, waardoor u altijd over de juiste vervoersoplossing beschikt.

Hoeveel bijtelling bij Kia zakelijk rijden

De bijtelling voor zakelijk rijden in een Kia is afhankelijk van de CO2-uitstoot van het voertuig. Voor volledig elektrische voertuigen (EV's) geldt in 2024 een verlaagd bijtellingspercentage, wat elektrische voertuigen een aantrekkelijke optie maakt voor zakelijke gebruikers. Hybride modellen en conventionele benzine- en dieselauto's hebben een hoger bijtellingspercentage, maar Kia streeft ernaar deze zo laag mogelijk te houden door efficiënte motor technologieën. Neem contact met ons op of bezoek onze vestiging voor de meest actuele informatie over bijtellingstarieven.

Kia zakelijk lease

Voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een eenvoudige, zorgeloze manier om in een nieuwe Kia te rijden, biedt Kia zakelijke private lease. Dit concept combineert de voordelen van leasen, zoals inclusief onderhoud en verzekeringen, met de flexibiliteit en het gemak van private lease. Het is een ideale optie voor zzp'ers en kleine ondernemers die de kosten willen beheersen en geen zorgen willen hebben over het beheer van hun voertuig.

Maak de overstap naar Kia zakelijk

Kia is de ideale partner voor zakelijk rijden. Met ons brede assortiment aan modellen, van zuinige stadswagens tot ruime SUV's en vooruitstrevende elektrische voertuigen, bieden we voor elke zakelijke behoefte een oplossing. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid maakt Kia de slimme keuze voor uw bedrijf.

Voor meer informatie over ons aanbod en hoe we uw bedrijf van dienst kunnen zijn neemt u gemakkelijk contact met ons op! Ontdek zelf hoe Kia bijdraagt aan het rijden van de toekomst.