Kia shortlease

Bij ons vindt u dé oplossing voor uw tijdelijke mobiliteitsbehoeften: shortlease! Deze unieke leasevorm is perfect voor iedereen die op zoek is naar de ideale combinatie van flexibiliteit en de full-service voordelen van een leasecontract, maar dan voor een korte periode. Met shortlease kunt u een Kia leasen voor maximaal twaalf maanden, waarbij u geniet van alle gemakken die u van ons gewend bent, zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting, allemaal inbegrepen in één vast maandbedrag. Na twaalf maanden heeft u de mogelijkheid om het shortlease-contract om te zetten in een leaseovereenkomst voor een langere termijn. Zo kunt u nog langer genieten van uw Kia. Wij zorgen dan natuurlijk voor een financieel aantrekkelijke regeling.

Waarom kiezen voor Kia shortlease?

Heeft u tijdelijk extra auto's nodig, bijvoorbeeld voor nieuw personeel of voor een seizoenspiek in uw onderneming? Shortlease is dé oplossing voor u. Het biedt de flexibiliteit om uw wagenpark snel en eenvoudig uit te breiden, zonder de lange verplichtingen van traditionele leasecontracten. U kunt kiezen uit een uitgebreide selectie van modellen. Met keuze uit modellen van de Kia Picanto tot aan de Kia Sportage, is er altijd wel een auto die bij u past. 

De voordelen van Kia shortlease

Door de flexibiliteit die shortlease u biedt, heeft u de vrijheid om uw leasecontract aan te passen aan uw persoonlijke of zakelijke behoeften, zonder dat u vastzit aan langdurige verplichtingen. Dit betekent dat u kunt genieten van het rijden in een Kia, met de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreid assortiment aan modellen, waaronder benzine-, diesel-, elektrische voertuigen, hybrides en plug-in hybrides.

Financieel

Hoewel de maandelijkse kosten iets hoger kunnen zijn vanwege de initiële afschrijving, biedt shortlease op de lange termijn financiële besparingen door de flexibiliteit om niet gebonden te zijn aan een meerjarig contract.

Ontzorging

Bovendien wordt u volledig ontzorgd; alles van onderhoud tot verzekering is geregeld, zodat u zorgeloos kunt rijden. Aan het einde van de shortlease-periode heeft u de flexibiliteit om over te stappen op een langere leaseperiode. En dat natuurlijk onder zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Beschikbaarheid

Het beste is dat onze shortlease-auto's direct beschikbaar zijn, wat betekent dat u snel op weg kunt zijn, ideaal voor wie op zoek is naar snelle en flexibele mobiliteitsoplossingen.
 
Bij Kia de Waard bent u aan het juiste adres voor uw tijdelijke mobiliteitsoplossing. Kies voor de flexibiliteit en het gemak van Kia shortlease en ervaar hoe eenvoudig het is om voor elke situatie de perfecte auto tot uw beschikking te hebben. 

Vrijblijvend advies

Bent u op zoek naar vrijblijvend advies omtrent Kia shortlease? Kom gerust langs bij onze vestiging of neem direct contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden.