Ontdek financial lease voor uw Kia

Staat u op het punt om te kiezen tussen kopen of leasen? Dan is financial lease dé oplossing voor u. Deze leasevorm is een uitkomst, vooral als u een starter bent of een ondernemer in het MKB-segment. Met financial lease blijft de auto op uw balans staan. En het mooie is, als u kiest voor een bedrijfsauto met het label 'zeer zuinig', profiteert u nog steeds van financieringsaftrek. Dit houdt in dat u geen belasting betaalt over (een deel van) het aankoopbedrag. Het voordeel dat u hieruit haalt, is afhankelijk van uw totale jaarlijkse investeringen.

Wat is financial lease?

Bij financial lease investeert u zonder uw reguliere bedrijfsfinanciering aan te spreken. U wordt direct economisch eigenaar van uw nieuwe Kia, die u trots op de bedrijfsbalans kunt plaatsen. De maandlasten stemmen we af op uw bedrijfssituatie, zodat u zelf de looptijd kunt kiezen die het beste past bij hoe lang u de auto wilt gebruiken en hoe lang u de auto wilt afschrijven.

Waarom kiezen voor financial lease?

Financial lease is ideaal voor zelfstandige ondernemers, mkb'ers, en zzp'ers die de voordelen van het leasen van een nieuwe Kia willen combineren met aantrekkelijke maandtarieven en een scherpe netto bijtelling. Zakelijk leasen met financial lease betekent genieten van een aantrekkelijk rentepercentage, lage maandlasten, en de mogelijkheid tot investeringsaftrek.

Ontdek de voordelen van financial lease bij onze Kia dealership

Bij Kia de Waard begrijpen we dat ondernemers op zoek zijn naar zowel kwaliteit als financiële efficiëntie. Van welke voordelen kunt u profiteren bij financial lease?

Aantrekkelijke vaste maandtarieven

Bij financial lease, heeft u elke maand dezelfde maandelijkse betalingen. Dit maakt het makkelijker om de cashflow te reguleren. 

Scherpe netto bijtelling

Speciaal voor zakelijke rijders biedt financial lease de mogelijkheid om te profiteren van een scherpe netto bijtelling. Dit is een voordeel dat ervoor zorgt dat u voordeliger uit bent, waardoor rijden in uw Kia financieel aantrekkelijk blijft.

U bent economisch eigenaar van de auto

Wanneer u kiest voor financial lease bij Kia de Waard, word u direct economisch eigenaar van uw Kia. Dit betekent dat de auto op uw bedrijfsbalans komt te staan, wat verschillende fiscale voordelen kan bieden. 

Zelf controle over de looptijd van uw leasecontract

Bij onze Kia financial lease kunt u zelf de looptijd van uw contract kiezen en afstemmen op uw bedrijfssituatie. Of het nu gaat om de gebruiksperiode, de afschrijving van de auto, of gewoon persoonlijke voorkeur, we zorgen ervoor dat uw leasecontract perfect bij u past.

Financial lease bij Kia

Kies voor de slimme weg en ga voor financial lease voor uw nieuwe Kia. Bij onze dealership ontdekt u hoe u als ondernemer optimaal kunt profiteren van de voordelen die financial lease te bieden heeft. Stap binnen bij onze vestiging of neem contact op voor meer informatie!

Geïnteresseerd