Kia financiering

Zorgeloos rijplezier heeft ook te maken met een probleemloze financiering voor uw nieuwe Kia. U koopt immers niet elke dag een auto. U neemt weloverwogen beslissingen; over het merk van de auto, het type, de kleur, accessoires en over de prijs. Omdat de aankoop een flinke investering is, is het belangrijk de financiering goed te regelen. Bij Kia de Waard heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende financieringsmogelijkheden.

Let op geld lenen kost geld

Vormen van financiering

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar, die u een helpende hand bieden bij de aankoop van uw nieuwe Kia: 

Private lease

Een private lease is geschikt voor mensen die een auto willen gebruiken zonder de lasten van eigendom te dragen. Met private lease betaalt u een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van een nieuwe auto gedurende een vooraf bepaalde periode. Alle kosten van de auto zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof, verkeersboetes en niet-verhaalbare schades, die zijn voor eigen rekening.

Financial lease

Financial lease is een geschikte financieringsmethode voor MKB en ZZP'ers. Door de auto op de bedrijfsbalans te plaatsen, profiteert u van verschillende fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek.

Het geleende bedrag betaalt u terug in maandelijkse termijnen, bestaande uit aflossing en rente. Verzekeringen, reparaties, onderhoud en bandenvervanging worden door uzelf beheerd. Aan het einde van de financiële leaseovereenkomst bent u de volledige eigenaar van de auto. U heeft de vrijheid om te beslissen of u de auto behoudt of inruilt voor een nieuw model. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u hierin te adviseren. 

Operational lease

Operationele lease is de meest gangbare vorm van zakelijk leasen, ook wel bekend als de "auto van de zaak". Het is tevens de meest uitgebreide vorm, waarbij alle autokosten zijn inbegrepen in het leasebedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de auto, de verwachte kilometers en de gewenste looptijd. De auto komt niet op de bedrijfsbalans te staan en heeft geen impact op de liquiditeit en solvabiliteit. 

Shortlease

Shortlease kan worden beschouwd als 'flexibele mobiliteit'. Met shortlease, least u voor een kortere periode een auto. U betaalt een vast maandelijks bedrag, inclusief een vooraf afgesproken aantal vrije kilometers. Zo profiteert u van de flexibiliteit van een huurauto, maar met alle voordelen van een leaseauto.

Vrijblijvend advies

Bent u op zoek naar vrijblijvend advies omtrent Kia financieringen? Kom gerust langs bij onze vestiging of neem direct contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden.