Bij Kia de Waard begrijpen we hoe belangrijk betrouwbaar en efficiënt onderhoud voor uw Kia is. Ons team van specialisten staat klaar om ervoor te zorgen dat uw voertuig in optimale conditie blijft, met gebruik van de nieuwste technologieën en originele Kia-onderdelen. Ons aanbod bevat een compleet pakket aan diensten om aan uw behoeften te voldoen. 

Plan direct uw onderhoud! Vul uw kenteken in:

NL

Welk onderhoud heeft u nodig?

Het onderhoud van uw Kia hangt af van verschillende factoren zoals het model, de leeftijd, het aantal gereden kilometers en uw rijstijl. Wij adviseren reguliere onderhoudsbeurten om de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van het voertuig te garanderen. Onze experts kunnen adviseren over het optimale onderhoudsschema voor uw specifieke Kia-model.

Thuisblijfservice

Om het u gemakkelijk te maken, biedt Kia de Waard een thuisblijfservice aan. U hoeft niet meer naar de garage te komen, maar wij halen uw auto op en brengen deze na het onderhoud weer terug. Deze service is ontworpen om tijd en moeite te besparen, terwijl uw Kia de onderhoud krijgt die het nodig heeft.

Onderhoud en originele onderdelen

Wij gebruiken uitsluitend originele Kia-onderdelen voor alle onderhoudswerkzaamheden. Dit garandeert de beste kwaliteit en compatibiliteit, zodat uw auto blijft presteren zoals u van Kia mag verwachten. Originele onderdelen komen met garantie en zorgen voor een langere levensduur van uw voertuig.

Verschillende onderhoudsbeurten

Afhankelijk van uw Kia-model bieden we verschillende soorten onderhoudsbeurten aan, van kleine beurten tot uitgebreide controles. Elke onderhoudsbeurt is zorgvuldig samengesteld om uw auto grondig na te kijken en waar nodig te voorzien van nieuwe onderdelen, vloeistoffen of updates.

Plan hier uw onderhoud door uw kenteken in te vullen:

NL

Kosten Kia onderhoudsbeurt

De kosten voor een Kia onderhoudsbeurt kunnen variëren afhankelijk van het type beurt en de staat van uw auto. Wij streven ernaar transparant te zijn over onze prijzen en bieden vooraf een duidelijke offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Net dat beetje extra

Naast standaard onderhoud biedt Kia de Waard net dat beetje extra. Denk aan gratis voertuigupdates, seizoenscontroles en advies over hoe u uw Kia in topconditie houdt. Wij zorgen ervoor dat uw Kia niet alleen vandaag, maar ook morgen betrouwbaar blijft.

Kia onderhoud inplannen

Het inplannen van een onderhoudsbeurt voor uw Kia voertuig is eenvoudig. Neem direct contact met ons op via onderstaande knop en plan online een afspraak in.

Bij Kia de Waard zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende service en ondersteuning voor alle Kia-rijders. U kan op ons vertrouwen voor al uw onderhoudsbehoeften en ervaar de kwaliteit en zorg die uw Kia verdient.

Plan hier uw onderhoud in!
NL
KM