De Kia Picanto 2024

Ontdek de nieuwe Kia Picanto 2024: een gedurfde stap vooruit

De zomer van 2024 belooft een zomer van vernieuwing te worden omdat Kia dan de nieuwe Picanto lanceert. Het compacte ontwerp straalt inspiratie uit en zal een ware revolutie zijn op de wegen. Hieronder leest u wat deze nieuwe toevoeging aan de Kia-familie zo speciaal maakt. 

‘Opposites United’

‘Opposites united’, dat is de inspiratie van de nieuwe Kia Picanto. Het ontwerp is gebaseerd op een concept waar het beste van twee tegenpolen wordt gecombineerd om zo een revolutionair resultaat te krijgen. De Picanto 2024 is zowel stoer en modern als sportief en dynamisch. De auto is goed herkenbaar door het gewijzigde bumperontwerp, de ‘tiger-nose’ grille. Ook de voorschermen en motorkap zijn opnieuw vormgegeven. Zo heeft de Picanto een verfrissende en eigentijdse uitstraling gekregen terwijl hij, net als vroeger, stijlvol en opvallend blijft.

Innovatie en comfort

Bij Kia draait het niet alleen om uiterlijk, het draait vooral om hoe de auto rijdt en de rijervaring van Kia-rijders. Daarom is de nieuwe Picanto een comfortabele auto met geavanceerde technologieën en functies om het leven van de bestuurder gemakkelijker te maken. Zo wordt de rijervaring beter en zal elke rit een feestje worden. Of dat er lange afstanden worden gereden of dat er wordt gemanoeuvreerd in de stad, deze auto is gebouwd om te presteren.  

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rondom de nieuwe Kia Picanto? Dat kan door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zo mist u geen enkel belangrijk detail. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste updates, lanceringen en meer!