De eerste aflevering voor Kia-dealer de Waard.

Dealerholding Amega Groep heeft succesvolle autodealers in vele merken, maar nog niet in Kia. Na 30 jaar heeft Piet van der Linden het officiële Kia-dealerschap overgedragen aan dealerholding Amega Groep. Sindsdien is Kia toegevoegd aan het dealerschap van Amega Groep en zo heeft dealerholding Amega Groep sinds 1 april 2024 de deuren geopend van Kia-dealer de Waard. in Sliedrecht.

De eerste aflevering

De eerste aflevering zit erop sinds de opening van Kia-dealer de Waard. in Sliedrecht. Matthijs Lodder overhandigde zaterdag 6 april de sleutels van een Kia Sportage aan een tevreden klant van Kia de Waard. De allereerste aflevering is natuurlijk een bijzonder moment voor de recent geopende Kia-dealer de Waard.

Het team zorgde voor een perfecte voorbereiding: de auto was gepoetst, het papierwerk was in orde en er stond een bos bloemen klaar voor de gelukkige eigenaar. Het moment van de eerste aflevering werd natuurlijk vastgelegd op camera, om te delen op sociale media en op de website van de dealer. Al met al zorgde het team voor een unieke ervaring voor de klant met hun uitstekende klantenservice.